SINDS 1978 ...
VOOR AL UW VLOEREN

Over ons

Vloerenbedrijf Rizo is opgericht in het jaar 1978 door Rinus Van Den Hout, destijds werkzaam bij Denco vloerenbedrijf te Eindhoven, waar hij begon als opperman/leerling vloerenlegger.

Rizo groeit uit tot een bedrijf met 10 medewerkers, waardoor men in staat is om kleine maar ook zeer grote projecten te voorzien van de nodige cementdekvloeren en bedrijfsvloeren. In 1988 komt ook zoon Ronald in de zaak en word intern opgeleid tot volwaardig vloerenlegger voor de diversen soorten vloeren die het bedrijf maakt.
Rizo maakt vloeren in de utiliteitsbouw, woningbouw en ook in de particuliere sector.

In 1991 word het bedrijf gereorganiseerd en gaat Rizo op kleinere voet verder. Vader en zoon staan nu garant voor vloeren van hoge kwaliteit. In 2005, na bijna 45 jaar werkzaam te zijn geweest als vloerenlegger en ondernemer gaat Rinus met pensioen en gaat Ronald verder met het vloerenbedrijf.

Er word een nieuwe pomp aangeschaft waarbij het mogelijk word om te werken met een geautomatiseerd silosysteem.Deze silo’s zijn speciaal gemaakt voor de cementdekvloeren en bestaat uit 2 delen. In het ene deel zit zand en het andere cement.Deze silo’s kunnen in diversen sterktes besteld worden, en zorgen ervoor dat er constant dezelfde hoeveelheid zand en cement in de pomp verwerkt word. Ook heeft dit als voordeel dat er nooit geen restanten zoals zand of cement achterblijven.
De bouw blijft netjes achter.

Onze vloeren worden indien nodig met de laser gelegd welke standaard in de bus aanwezig is, en worden indien mogelijk machinaal gevlinderd.

Heeft u vragen betreft vloeren kunt u altijd contact opnemen voor deskundig advies.

Rizo vloerenbedrijf